Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Κυριακή των Βαϊων στους Μολάους.

Για μία ακόμη χρονιά,κατόπιν προσκλήσεως του σεβαστού και λίαν αγαπητού Αρχιμανδρίτου π.Γερασίμου Πετρολέκα,έψαλλα στον περίλαμπρο καθεδρικό Ιερό Ναό Γεννήσεως Χριστού Μολάων,στον οποίον είναι προϊστάμμενος πολλά χρόνια,με σπουδαίο πνευματικό και εξωραϊστικό έργο.
Από τα χαράματα βρεθήκαμε με τον γυμνασιόπαιδα μαθητή μου Αλέξη στην πόλη των Μολάων με την υπέροχη θέα προν τον Μολαϊκό κάμπο και φόντο την απόληξη της οροσειράς του Πάρνωνα προς την θάλασσα της Μονεμβασιάς.
Οπως κάθε χρόνο προσήλθε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας -Μονεμβασίας και Σπάρτης- κ.κ. Ευστάθιος που χοροστάτησε και λειτούργησε.
Βοήθησαν οι συνάδελφοι Ψάλτες του ναού. Μαζί μου ο ταχέως ανερχόμενος νέος συνάδελφος και φίλος Παναγιώτης Νεοφώτιστος μαζί με τους αδελφούς Κότσιαλη, στο δε αριστερό αναλόγιο ο παλαίμαχος κυρ Γιάννης με τους βοηθούς του.
Η προσέλευση πιστών ήταν πολύ μεγάλη.Επακολούθησε δεξίωση στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού και για ακόμη μία φορά ένοιωσα την φιλόξενη διάθεση και τού σεβαστού π.Γερασίμου και των υπηρετούντων στον Ναό.
Και του χρόνου νάμαστε καλά και Καλή μεγαλοβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες